Stichting Villa STOER
Samen Thuis Onder Eigen Regie

 Huidige acties

Ronde Tafel in Rhoon haalt al meer dan 3000 euro op voor Villa Stoer 
wo 16 dec 2020, 11:13 
De Ronde Tafel   haalt met een wijnactie geld op voor Villa Stoer. Dit nieuwe initiatief valt klaarblijkelijk goed in de smaak bij de omwonenden uit Albrandswaard. De actie blijkt een enorm succes. 
De Ronde Tafel 154 in Rhoon organiseert elk jaar meerdere evenementen om verschillende goede doelen organisaties te steunen. De meest bekende evenementen zijn 'Night at the Castle’, de haringparty en meest recent het evenement BLEND! dat in het nieuwe Abel zou plaatsvinden. De huidige Covid-19 situatie gooide echter roet in het eten. Ook op de uitgestelde datum in november kon BLEND! helaas niet doorgaan.
Samen met De Wijnhertog uit Rhoon, stelde de Ronde Tafel vier interessante pakketten samen van Italiaanse afkomst Een deel van de opbrengst wordt gedoneerd aan Villa Stoer, het goede doel dat eerder ook gekoppeld was aan BLEND! 
De Ronde Tafel in Rhoon haalt met een wijnactie geld op voor Villa Stoer. Dit nieuwe initiatief valt klaarblijkelijk goed in de smaak bij de omwonenden uit Albrandswaard. De actie blijkt een enorm succes

De Ronde Tafel 154 in Rhoon organiseert elk jaar meerdere evenementen om verschillende goede doelen organisaties te steunen. De meest bekende evenementen zijn ‘Night at the Castle’, de haringparty en meest recent het evenement BLEND! dat in het nieuwe Abel zou plaatsvinden. De huidige Covid-19 situatie gooide echter roet in het eten. Ook op de uitgestelde datum in november kon BLEND! helaas niet doorgaan. 

Samen met De Wijnhertog uit Rhoon, stelde de Ronde Tafel vier interessante pakketten samen van Italiaanse afkomst Een deel van de opbrengst wordt gedoneerd aan Villa Stoer, het goede doel dat eerder ook gekoppeld was aan BLEND! Thies Kuijlman van de Ronde Tafel geeft aan: ,,We hadden niet verwacht dat er zoveel animo zou zijn voor deze wijnactie, maar we zijn natuurlijk ontzettend dankbaar dan zoveel mensen op deze manier Villa Stoer een hart onder de riem steken. De actie loopt nog door tot het einde van januari 2021 en we hopen dat er nog veel mensen zullen volgen.” 

De vier wijnpakketten zijn te koop in de webshop die De Ronde Tafel voor dit doeleinde heeft ontwikkeld. Zo kan iedereen, binnen zijn eigen budget, uitstekende wijnen op tafel zetten rond de kerst- en nieuwjaarsperiode en tegelijk een steentje bijdragen. De pakketten kunnen besteld worden via https://marktplaats.rt154.nl.

Villa STOER is een initiatief van ouders van jonge mensen met een verstandelijke beperking uit Albrandswaard. Zij streven ernaar om kleinschalig begeleid wonen te realiseren in Rhoon of Poortugaal. Zestien jonge mensen in de leeftijd van 15 tot 22 jaar, met een verstandelijke beperking, gaan hier wonen. De betrokkenen kunnen op deze manier mede verantwoordelijkheid blijven dragen met verzorging en begeleiding ‘op maat’ en enige inspraak hierop hebben. Het zal een woning zijn met betrokkenheid van de zorgverlener, begeleiders, ouders en vrijwilligers, middenin de samenleving van Albrandswaard. Een thuis voor deze jongeren.